STAVRETTA ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ



stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ

ΑΙΣΩΠΟΣ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Νομική προστασία δανειοληπτών - Αιτήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων Ν. 3869/2010

Νομική προστασία δανειοληπτών -
Αιτήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων
Ν. 3869/2010

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη, την υποβολή της αίτησης στο αρμόδιο Δικαστήριο και όλη γενικά τη διαδικασία για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων, σύμφωνα με το νέο Ν. 3869/2010.
Προστατεύουμε την ατομικής σας κινητή και ακίνητη περιουσία από τους καταχρηστικούς πλειστηριασμούς των τραπεζών και ιδιωτών.
Αυτό συνίσταται σε ένα σύνολο δικαστικών και εξωδικαστικών ενεργειών που περιλαμβάνει την άσκηση ανακοπών και αιτήσεων αναστολής κατά διαταγών πληρωμής που εκδίδονται σε βάρος σας, την άσκηση ανακοπών και αίτησης αναστολής κατά της σε βάρος σας επισπευδόμενης διαδικασίας πλειστηριασμού, την επιδίωξη ευνοϊκού διακανονισμού των οφειλών σας με τους πιστωτές κ.α.

Ειδικότερα, στα πλαίσια του Ν. 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αναλαμβάνουμε:
  • Την υποβολή των αιτήσεων στις τράπεζες για χορήγηση αναλυτικής κατάστασης οφειλών κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα.
  • Τη συγκέντρωση των βεβαιώσεων των τραπεζών, την ομαδοποίηση και την ταξινόμησή τους σε αναλυτικούς πίνακες με αναγωγή της κάθε οφειλής σε αναλογία προς το σύνολο, ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα της οικονομικής κατάστασης του οφειλέτη.
  • Την σύνταξη της πρότασης εξωδικαστικού συμβιβασμού και την κατάθεσή της στις τράπεζες, κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
  •  Κάθε πρόταση είναι προσαρμοσμένη στις οικονομικές δυνατότητες και την περιουσιακά στοιχεία του πελάτη, αφού ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι, όπως λόγου χάρη η ακίνητη και κινητή του περιουσία, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών στην οικογένειά του, το μέσο οικογενειακό του εισόδημα και οι βιωτικές του ανάγκες, ώστε να καταρτισθεί μία ρύθμιση που θα του επιτρέπει να διατηρήσει ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό, εφόσον δεν πρέπει να προσαρμόζονται οι άνθρωποι στα νούμερα, αλλά τα νούμερα στη ζωή των ανθρώπων.
  • Τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων σχετικών εγγράφων για τη στοιχειοθέτηση και υποστήριξη της πρότασης συμβιβασμού.
  • Τη σύνταξη, την κατάθεση της αίτησης στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο και την κοινοποίησή της στις τράπεζες.
  • Τη σύνταξη των προτάσεων στο Ειρηνοδικείο κατά τη συζήτηση της αίτησης καθώς και την παράσταση του δικηγόρου.
  • Την γενικότερη επίπλεψη της διαδικασίας και νομική συμβουλή κατά τη διάρκειά της.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία ρύθμισης των οφειλών αρκετών φυσικών προσώπων και ως εκ τούτου έχουμε αποκτήσει εμπειρία στον τομέα αυτό, παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή του νόμου ξεκίνησε πρόσφατα.
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ανάθεση της υπόθεσής σας στους σωστούς επαγγελματίες μπορεί να σας απαλλάξει από ένα μεγάλο οικονομικό βάρος για το υπόλοιπο της ζωής σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...